Wöber hoopt op Ajax-succes: "Dan ben ik ook een CL-winaar"

8 mei 2019, 09:11

Hij speelt al een paar maanden niet meer in Amsterdam, maar

€17M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/maximilian-wober">Maximilian Wöber draagt Ajax nog altijd een warm hart toe. De naar Sevilla vertrokken verdediger hoopt dat zijn oude ploeg woensdagavond ten koste van Tottenham Hotspur de finale van de Champions League bereikt. Volgens de Oostenrijkse verdediger beschikt Ajax over een perfecte mix van jonge en oude spelers.

In gesprek met de NOS prijst Wöber ook de technische staf van Ajax, die hij 'tactisch zeer sterk' noemt. "Trainer Erik ten Hag houdt zich vaak wat meer op de achtergrond. Een grote rol is dan ook weggelegd voor assistent Alfred Schreuder", aldus de 21-jarige Wöber, die dit seizoen nog vier wedstrijden in de groepsfase van de Champions League speelde.

Na zijn vertrek denderde Ajax door in de Champions League. "Natuurlijk denk je weleens: daar was ik ook graag bij geweest. Maar ik heb nog wel het gevoel dat ik mijn steentje heb bijgedragen", vervolgt de verdediger. "Ik hoop echt dat Ajax het toernooi wint. Dan ben ik ook een Champions League-winnaar."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen