Ajax vermoedelijk met Neres en Veltman tegen Spurs

8 mei 2019, 08:49

Erik ten Hag zette daags voor het duel met Tottenham Hotspur nog een klein vraagteken achter de naam van David Neres, die na de bekerfinale met lichte klachten kampte. Volgens het Algemeen Dagblad begint de Braziliaanse aanvaller woensdagavond 'gewoon' in de basis bij Ajax. Op de rechtsbackpositie kiest Ten Hag vermoedelijk weer voor Joël Veltman.

Als de vermoedelijke opstelling klopt, dan treedt Ajax in de Johan Cruijff ArenA met dezelfde namen aan als in Londen. Toen kreeg Veltman ook de voorkeur boven Noussair Mazraoui, die onlangs terugkeerde van een enkelblessure. Rasmus Kristensen en Klaas-Jan Huntelaar, afgelopen weekend nog startende spelers tegen Willem II (0-4), nemen plaats op de bank en moeten hun plek afstaan aan Veltman en Neres.

Ajax kan zich woensdagavond in navolging van Liverpool plaatsen voor de finale van de Champions League. De heenwedstrijd in Londen eindigde in 0-1, waardoor de stuntploeg van Ten Hag goede papieren heeft om zich te plaatsen voor de eindstrijd. Bij de Engelse tegenstander keren Heung-min Son (schorsing), Sergie Aurier en Erik Lamela (blessures) terug in de selectie. Onder meer Harry Kane, Davinson Sánchez en Harry Winks zijn er door blessureleed niet bij.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, Van de Beek, De Jong, Ziyech, Tadic, Neres

Vermoedelijke opstelling Tottenham Hotspur: Lloris; Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Wanyama, Sissoko, Eriksen, Alli; Lucas Moura, Son

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen