'Peters is aanvoerder af na gedrag tijdens bekerfinale'

'Peters is aanvoerder af na gedrag tijdens bekerfinale'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 mei 2019 – Jordens Peters is niet langer de aanvoerder van Willem II. Dat meldt althans het Brabants Dagblad. De technische staf van de Tilburgers heeft de 32-jarige verdediger de band ontnomen wegens zijn gedrag tijdens verloren bekerfinale tegen Ajax (4-0). Peters was in De Kuip zijn frustraties niet de baas toen hij na een uur werd gewisseld.

De ervaren verdediger was het oneens met zijn wissel en gooide in de dug-out met zijn voetbalschoenen. Ook kreeg hij na de wedstrijd mot met een fotograaf, die hij te lijf wilde gaan. In gesprek met de pers liet hij na verloren eindstrijd zijn ongenoegen blijken over de beslissing van trainer Adrie Koster om hem naar de kant te halen. "Ik vind het geen goed signaal naar de groep als je de aanvoerder eruit haalt", zei hij tegen de NOS.

Het nieuws wordt (nog) niet bevestigd door Willem II, dat zich na de verloren bekerfinale kan oprichten voor een spannend competitieslot. De Tilburgers hopen de achtste plaats in de Eredivisie vast te houden en zich zodoende te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal.

Reacties

gerelateerd