Klopp uitzinnig van vreugde na winst: "Fucking unbelievable"

7 mei 2019, 23:54   Bijgewerkt: 8 mei 2019, 00:05

Jürgen Klopp kan zijn geluk niet op nadat Liverpool ten koste van FC Barcelona de finale van de Champions League heeft bereikt. De Engelsen wonnen thuis op Anfield met 4-0 en dat was genoeg om voor het tweede jaar op rij in de eindstrijd te komen. Klopp kan het niet geloven en zegt in eerste reacties na afloop te zoeken naar een verklaring. 

"Winnen is moeilijk, maar met een schone lei, ik weet niet hoe ze het hebben gedaan", aldus de Duitse trainer die zegt dat hij overweldigd was bij het zien van de historische comeback. "De hele wedstrijd was te veel." Hij kreeg in één van zijn interviews ook nog de lachers op zijn hand door te vragen naar de tijd. "Het is al tien over tien. Mooi, dan liggen de meeste kinderen op bed en dus mag ik het zeggen: dit was fucking unbelievable."

Ook Divock Origi, die met twee goals een zeer belangrijk aandeel had in de zege, reageert vol ongeloof op de winstpartij. "Dit is gewoon onbeschrijfelijk. Woorden schieten me tekort. Dit was een heel speciale wedstrijd. We hebben heel hard gevochten, tot het einde." Even daarvoor had een emotionele Georginio Wijnaldum, die eveneens twee goals aantekende, al gezegd de zege nog niet te kunnen bevatten. "We hadden vertrouwen dat we er vier konden maken. Mensen van buiten dachten dat we het niet konden, maar wij hebben nog maar een keer laten zien dat alles mogelijk is in het voetbal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen