Gisteren gemist: Ultieme comeback Liverpool en hoop bij Spurs

8 mei 2019, 00:30   Bijgewerkt: 7 mei 2019, 23:39

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 7 mei.

Liverpool maakt voetbalsprookje compleet met ultieme remontada

Deze datum zal voor altijd goud omrand zal staan in de geschiedenisboeken van Liverpool. The Reds staan voor het tweede seizoen op rij in de finale van de Champions League, na een nu al legendarische comeback tegen FC Barcelona. Liverpool moest een 3-0 nederlaag uit de heenwedstrijd goedmaken en maakte er een adembenemende voetbalavond van en kon een 4-0 overwinning vieren. Divock Origi en de halverwege ingevallen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350021/wijnaldum-emotioneel-na-comeback-ongelofelijk/,_blank,Georginio Wijnaldum] waren met elk twee goals de gevierde mannen.

Pusic kijkt terug op bijzondere tijd bij FC Twente na ontslag 

Marino Pusic heeft via Instagram kort gereageerd op zijn gedwongen vertrek bij FC Twente, dat eerder vanmiddag [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350004/fc-twente-breekt-ondanks-promotie-per-direct-met-trainer-pusic/,_blank,naar buiten kwam]. De oefenmeester geeft geen trap na aan zijn werkgever, maar kijkt met genoegdoening terug op zijn tijd in Enschede. Met Twente werd Pusic onlangs kampioen van de Eerste Divisie, maar hij gaat dus niet mee terug naar het hoogste niveau.

Tottenham houdt geloof in comeback tegen Ajax

Spurs-coach Mauricio Pochettino denkt niet dat het al een uitgemaakte zaak is dat Ajax de finale van de Champions League gaat bereiken ten koste van zijn ploeg. Ondanks dat Tottenham Hotspur in eigen huis de eerste ontmoeting met de Amsterdammers verloor, heeft hij nog steeds hoop op een goede afloop. Dat zei de coach op de persconferentie in aanloop naar de retrun van morgenavond in de Johan Cruijff Arena. Doelman Hugo Lloris hoopt dat Spurs de juist energie vindt en er zo voor zorgt dat de halve finale niet [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350008/lloris-wil-niet-dat-halve-finale-eindstation-wordt-voor-spurs/,_blank,het eindstation] wordt.

Landgenoot weg uit Nederlandse enclave in Mechelen

De Belgische promovendus en bekerwinnaar KV Mechelen is haar Nederlandse keeperstrainer kwijtgeraakt. De Nederlandse oud-doelman Harmen Kuperus heeft genoeg van al het gedoe rond de voetbalclub met omkopingen en matchfixing en zoekt zijn heil volgend jaar ergens anders.

Manchester City en Liverpool nu ook naast het veld in een strijd verwikkeld

Pep Guardiola en Jürgen Klopp zijn met hun clubs Manchester City en Liverpool nog volop in de race voor het kampioenschap in de Premier League, maar gaan ook buiten het veld de strijd met elkaar aan. Beide coaches maken namelijk kans op de titel 'Manager of the Season'. Ook zeven spelers uit de Premier League kunnen individueel in de prijzen vallen, waaronder [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350013/van-dijk-kan-weer-beste-speler-premier-league-worden/,_blank,Virgil van Dijk]. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen