VVV-Venlo houdt nog geen rekening met vertrek Steijn

VVV-Venlo houdt nog geen rekening met vertrek Steijn

7 mei 2019 – VVV-Venlo houdt geen rekening met een vertrek van trainer Maurice Steijn. De oefenmeester behoort samen met Albert Stuivenberg tot de laatste twee kandidaten bij PEC Zwolle om de opvolger te worden van Jaap Stam, maar in Limburger hopen ze dat de oefenmeester 'gewoon' blijft. "Er speelt op dit moment echter niks, want PEC heeft zich nog niet gemeld bij ons", stelt directeur Marco Bogers.Tegenover De Limburger gaat hij in op de vermeende interesse van PEC Zwolle. "Wij willen Maurice graag behouden. Hij heeft hier nog een contract voor twee seizoenen en brengt VVV steeds naar een hoger niveau. Zelf heeft hij het ook fantastisch naar zijn zin bij ons", vertelt Bogers, die niet verrast is dat er interesse is voor de succesvolle coach. "Maurice levert fantastisch werk in Venlo en dan is het normaal dat er geïnteresseerde clubs zijn. Dat was vorig jaar ook al het geval."

Toch rekent de bestuurder nog niet op een vertrek van Steijn. "Wij zijn op dit moment dan ook niet bezig met de eventuele opvolging voor Maurice. Natuurlijk hebben we zoals iedere club een lijstje met trainers. We doen ons huiswerk. Er speelt op dit moment echter niks, want PEC heeft zich nog niet gemeld bij ons", aldus Bogers. "Als PEC serieuze interesse in Maurice heeft dan zal voorzitter Adriaan Visser of technisch directeur Gerard Nijkamp zich snel melden. Met dat tweetal onderhouden wij een zeer goed contact."

Dat laatste is wel gebleken de afgelopen jaren: zo werden deze zomer Clint Leemans en Vito van Crooij getransfereerd naar Overijssel.

Lees ook: 'Naast Steijn staat ook Stuivenberg op lijstje van PEC'

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019

  3. dinsdag 20 augustus 2019