'Impasse dreigt rond aflopend contract van PSV'er Pereiro'

7 mei 2019, 07:43

PSV wil Gastón Pereiro graag komende zomer verkopen aangezien het contract van de middenvelder in het seizoen daarna afloopt, maar of het ook daadwerkelijk tot een transfer komt, is nog zeer onzeker. Zaakwaarnemer Paco Casa heeft zich de laatste seizoenen in Eindhoven niet bepaald meewerkend opgesteld en is dat vermoedelijk ook nu niet van plan.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De 61-jarige Casal wilde volgens het ED direct na de deal met Pereiro meer geld zien en heeft zich de laatste jaren ook telkens afwijzend opgesteld toen PSV het contract van de Uruguayaan wilde openbreken en verlengen. Daardoor dreigt er komende zomer een impasse te ontstaan tussen beide partijen.

PSV wil zijn contract verlengen of hem direct verkopen, terwijl zaakwaarnemer Casal vooralsnog geen van beide lijkt te willen. In 2020 is Pereiro – die zelf ook geen afstand neemt van zijn belangenbehartiger – weliswaar transfervrij, maar als de aanvaller annex middenvelder bij PSV blijft met een aflopende verbintenis, krijgt hij geen speeltijd meer. Dat zou voor alle belanghebbenden een slechte uitkomst zijn, maar dat is volgens het ED steeds realistischer gezien de gang van zaken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen