'Ajax brengt bod van zeven miljoen euro uit op linksback Martinez'

7 mei 2019, 07:28

Ajax heeft een officieel bod uitgebracht op Lisandro Martinez. De Amsterdammers hebben zo'n zeven miljoen euro over voor de linksback, die ook links achterin het centrum uit de voeten kan. De 21-jarige achterhoedespeler die inmiddels zijn debuut maakte voor de nationale ploeg van Argentinië, zou zelf ook open staan voor een transfer naar Ajax.

Dat schrijft De Telegraaf althans. De belangrijkste vraag is vooral wat zijn club Defensa y Justicia wil. Met die ploeg verraste hij dit seizoen door de tweede plaats in Argentinië in te nemen, direct achter kampioen Racing Club. Martinez had met 25 duels, waarin hij tweemaal scoorde en drie assists gaf, een flink aandeel.

Volgens de ochtendkrant wordt Martinez gezien als de betere versie van Nicolas Tagliafico: hoewel de Argentijn besloot om nog een jaar bij Ajax te blijven, blijft Ajax werk maken van Martinez. Hij zou eerst een jaar kunnen wennen in Nederland, voordat hij de opvolger wordt van Tagliafico. Marc Overmars is niet de enige technisch directeur die interesse heeft getoond in de back, maar zou wel op pole position liggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen