Isak weet dat andere clubs belangstelling voor hem hebben

6 mei 2019, 23:41

Alexander Isak weet dat hij in belangstelling staat van grote Europese clubs. Maar als zijn verhuur aan Willem II erop zit, wil de Zweed gaan voor zijn kans bij Borussia Dortmund. "Als ik terug ben, wil ik vechten voor mijn plek in de basis", aldus de spits.

Isak werd in een half jaar tijd een fenomeen bij Willem II. In veertien competitiewedstrijden scoorde hij twaal keer, zag ook zijn broodheer. "Ik heb het hier goed gedaan, dus ze zijn tevreden", laat Isak weten aan het Zweedse Expressen. Hij doet het zo goed dat andere Europese clubs hem in de gaten houden. "Ik zou liegen door te zeggen dat ik dat niet meekrijg. Zoiets is moeilijk te missen."

Soms krijgt Isak wat doorgestuurd, soms komt hij het zelf tegen. "Ik heb eerder in een vergelijkbare situaties gezeten, daar heb ik van geleerd. Dus voor mij is het geen groot probleem. Ik weet dat er interesse is vanuit Europa. Dat maakt het moeilijk om te reageren. Ik heb een contract bij Dortmund, maar het is duidelijk dat er andere goede clubs tussen zitten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen