Gisteren gemist: City bijna kampioen, ontslag na bezoek aan Ajax

7 mei 2019, 00:30   Bijgewerkt: 6 mei 2019, 23:59

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 6 mei.

Telstar ontslaat spits vanwege bezoek aan Tottenham - Ajax

Omdat hij bij Tottenham Hotspur - Ajax wilde zijn, is Jordie van der Laan per direct ontslagen bij Telstar. De 25-jarige spits had zich ziek gemeld, maar zat dus in Londen. "Ik heb mij ziek gemeld, omdat ik ervan overtuigd was dat ik geen vrij zou krijgen van de training", zegt Van der Laan, die via een vriend een kaartje kreeg voor het duel.

Pegel Kompany brengt Manchester City op matchpoint voor titel

Door het oog van de naald is Manchester City op matchpoint gekomen voor de Engelse titel. Een geweldige uithaal van Vincent Kompany was nodig voor een benauwde zege op Leicester City (1-0). Tot aan de zeventigste minuut leek City de koppositie te verspelen aan Liverpool, maar draaide het elftal van Pep Guardiola net op tijd de rollen om.

Feyenoord speelt tegen ADO Den Haag met speciale RVP-badge

Om Robin van Persie ter eren speelt Feyenoord zondag tegen ADO Den Haag met een RVP-badge op het shirt. Van Persie nadert het einde van zijn carrière, aanstaande zondag speelt hij zijn allerlaatste thuiswedstrijd voor Feyenoord.

'Hyballa, Ulderink en Kalezic op shortlist De Graafschap'

De Graafschap heeft een lijst met vijf potentiële opvolgers voor Henk de Jong samengesteld. Daarop staan onder meer de namen Peter Hyballa, Andries Ulderink en Darije Kalezic. Dat meldt Omroep Gelderland maandagavond.

Köln keert jaar na degradatie terug naar Bundesliga

FC Köln is na een jaar afwezigheid terug in de Bundesliga. De club won maandagavond de uitwedstrijd bij Greuther Fürth (0-4) en is twee wedstrijden voor het einde niet meer te achterhalen door de concurrentie. Daarmee sluit Köln een roerige periode in euforie af.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen