Ruzie Gattuso en Bakayoko bezorgt zege AC Milan nare nasmaak

6 mei 2019, 22:38

AC Milan heeft het onstuimige duel met Bologna winnend afgesloten. Maar na de 2-1 in San Siro zal het ook vooral over het gedrag van Tiemoue Bakayoko, die ruziede met zijn trainer Gennaro Gattuso (op archiefbeeld). Ook Mitchell Dijks had een negatieve hoofdrol. De verdediger van Bologna kreeg een rode kaart, terwijl de wedstrijd al voorbij was.

Bakayoko zat op de bank, omdat Gennaro Gattuso hem disciplinair gestraft had voor te laat komen op de training. Door een blessure van Lucas Biglia lonkte een vroege invalbeurt, maar de Fransman weigerde haast te maken. Dat leidde tot een woordenwisseling met Gattuso, die de Chelsea-huurling weer liet zitten. In de tweede helft misdroeg Paqueta zich. Hij leverde commentaar na het krijgen van een gele kaart en tikte daarbij scheidsrechter Marcelo Di Bello op de arm, waarna de middenvelder kon vertrekken.

Ondanks alle heisa stapte Milan wel als winnaar van het veld. Suso en Fabio Borini hielpen de Rossoneri aan een 2-0 voorsprong. Na de aansluitingstreffer van Mattia Destro werd het nog even billenknijpen, maar bleef de gelijkmaker uit. In de slotfase kreeg Nicola Sansone nog zijn tweede gele kaart en toonde Di Bello na het laatste fluitsignaal nog de rode kaart aan Dijks, die het aan de stok kreeg met Franck Kessie en uit zijn plaat ging tegen de arbiter.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen