Telstar ontslaat spits vanwege bezoek aan Tottenham - Ajax

Telstar ontslaat spits vanwege bezoek aan Tottenham - Ajax

6 mei 2019 – Omdat hij bij Tottenham Hotspur - Ajax wilde zijn, is Jordie van der Laan per direct ontslagen bij Telstar. De 25-jarige spits had zich ziek gemeld, maar zat dus in Londen. "Ik heb mij ziek gemeld, omdat ik ervan overtuigd was dat ik geen vrij zou krijgen van de training", zegt Van der Laan, die via een vriend een kaartje kreeg voor het duel."Bij deze beslissing heb ik meegenomen dat wij met Telstar nergens meer voor speelden en ikzelf gezien het aantal speelminuten in de afgelopen periode slechts een geringe kans had om in te vallen tegen Jong PSV", doet Van der Laan zijn opmerkelijke verhaal aan de IJmuider Courant.

"In elk ander geval zou ik absoluut niet naar Londen zijn gegaan. Ik heb echter alsnog voor de Champions League-wedstrijd aangegeven dat ik niet ziek was en in Londen zat. Het was dus niet zo dat mensen van de club verbaasd waren mij op tv-beelden te herkennen. Op dat moment waren ze namelijk al op de hoogte. Het blijft overigens wel bijzonder dat ik met mijn dikke kop drie keer in beeld ben gekomen."

Van der Laans contract bij Telstar liep al af en werd ook niet verlengd. Een gesprek met technisch directeur Piet Buter leerde dat een vroegtijdig afscheid de beste oplossing was. "Ik besef natuurlijk dat het een heel onhandige actie is geweest. Ik heb afgelopen donderdag naar aanleiding van de situatie een gesprek gehad met Piet en in goede harmonie is besloten uit elkaar te gaan."


gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 22 augustus 2019

  2. woensdag 21 augustus 2019

  3. dinsdag 20 augustus 2019