Casillas weet niet of hij ooit terugkeert als profvoetballer

Casillas weet niet of hij ooit terugkeert als profvoetballer

6 mei 2019 – Goed nieuws voor Iker Casillas: de doelman mocht maandag het ziekenhuis verlaten en gaf daarbij een korte persverklaring. De keeper is vooral enorm opgelucht dat hij nog leeft na zijn hartaanval. "Ik ben vooral dankbaar dat ik het kan navertellen", sprak hij. Of hij ooit nog op het veld zal staan als profvoetballer, is nog onbekend.Voor de Spaanse media hield hij een korte toespraak toen hij het ziekenhuis verliet. "Ik heb erg veel geluk gehad", begon hij. "Ik bedank iedereen voor de lieve berichten en woorden. De video's, de verhalen. De komende maanden moet ik heel veel rusten en hoe het verder komt, weet ik nog niet. Ik hoop dat jullie op me wachten", zei Casillas. "Ik kan me pas amper realiseren wat er is gebeurd."

De keeper kreeg vorige week een hartaanval en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij geopereerd en naar omstandigheden maakte hij het al goed. Na vijf dagen doorgebracht te hebben in het ziekenhuis, mag hij dus al (relatief snel) naar huis.

Casillas is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van FC Porto. In de zestien jaar daarvoor speelde hij voor Real Madrid, waarmee hij onder meer drie keer de Champions League won. Het blijft voorlopig nog onduidelijk of hij zijn loopbaan kan vervolgen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 25 mei 2019

  2. vrijdag 24 mei 2019