De Boer geniet van Atlanta: "Onze beste wedstrijd tot dusver"

De Boer geniet van Atlanta: "Onze beste wedstrijd tot dusver"

6 mei 2019 – Frank de Boer denkt dat de 0-3 overwinning van Atlanta United cruciaal is voor het huidige seizoen. De oefenmeester had het lang moeilijk, maar na de tweede zege op rij onder zijn leiding is de ploeg weer terug in de strijd om de play-offs. "Dit was de beste wedstrijd van ons seizoen tot dusver", glimlachte de coach."Tegen Dallas (2-1 verlies) speelden we heel goed, maar beloonden we onszelf niet. Nu belonen we onszelf wél, ik ben zeer tevreden. Dit was een goede prestaties", loofde De Boer op de officiële kanalen van de MLS zijn elftal. "We gaven bijna niets weg en we creëerden veel kansen. Aan de bal hadden we vertrouwen en dat is wat we willen zien.

Volgens De Boer komt de zege precies op het juiste moment. "Voor ons team is deze zege cruciaal. Dit geeft ons een boost, vooral tegen zo'n goed team", aldus de Nederlander. Achterin had de opponent wel wat personele problemen. "Maar desondanks hebben ze wel veel kwaliteit op het vel staan. En toch hebben gedomineerd op elk aspect."

Ook de 34-jarige keeper Brad Guzan is blij met de tweede overwinning op rij. "Als we zo spelen als vanavond, dan zijn we ook klaar voor de volgende wedstrijd. Het is een goed begin voor ons op de weg terug, maar we zijn nog zeker niet het beste team in de competitie."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019