Vreman hoopte op nieuw een contract bij De Graafschap

6 mei 2019, 11:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jurre Vreman speelde elf jaar in de jeugdopleiding van De Graafschap, maar kreeg afgelopen maand te horen dat hij komende zomer moet vertrekken uit Doetinichem. Door een zware blessure maakte hij nooit zijn opwachting in Eredivisie namens De Superboeren en dat doet pijn. "Ik had gehoopt en verwacht dat de club nog een jaar met mij zou doorgaan."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. De zoon van clubicoon Jan Vreman staat al ruim een jaar langs de kant met een zware knieblessure, waarmee het inmiddels beter gaat. "De knie voelt nu goed aan met bewegen", laat hij weten. "Als kind droomde ik ervan in het eerste elftal van De Graafschap te voetballen. Het is teleurstellend dat het bij twee wedstrijden is gebleven."

De verdediger blijft hopen op een loopbaan als profvoetballer of in elk geval voetballen op een zo'n hoog mogelijk niveau. "Ik wacht af wat er op mijn pad komt. Of ik dit seizoen nog minuten ga maken? Dat ligt aan mijn herstel. Het belangrijkste is dat ik eerst helemaal fit word."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen