Ajax staat onder leiding van arbiter Brych tegen Tottenham

6 mei 2019, 11:28   Bijgewerkt: 6 mei 2019, 14:58

Ajax staat in de return van de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur onder leiding van Felix Brych. De Duitser hanteerde ook de fluit tijdens het duel tussen Real Madrid en Ajax (1-4) en is zodoende geen onbekende van de Amsterdammers. Mark Borsch en Stefan Lupp zijn wederom de grensrechters van dienst.

Dat heeft de UEFA bekend gemaakt. Bastian Dankert is de VAR in de Johan Cruijff ArenA en hij wordt geassisteerd door Marco Fritz. Deniz Aytekin maakt het stel compleet: hij fungeert als vierde man. Zij waren ook actief in Madrid, toen Ajax met 1-4 won. Destijds zou de Duitse arbiter graag met andere grensrechters hebben gewerkt, maar dat keurde de UEFA - anders dan de Duitse voetbalbond - af.

De 44-jarige Brych is een zeer ervaren scheidsrechter en floot in de kwartfinale van de Champions League het treffen tussen Manchester United en FC Barcelona. Ook was hij actief op het WK in Frankrijk en had hij dus het duel in Madrid onder zijn hoede. Cüneyt Çakir is de leidsman in Liverpool, waar FC Barcelona op bezoek komt dinsdagavond voor de andere halve finale-wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen