'Krankzinnige' eerste helft stemt Bosz en Brandt tevreden

6 mei 2019, 09:51

Peter Bosz kon na de 6-1 overwinning op Eintracht Frankfurt zondagmiddag niets anders dan zeer tevreden zijn met de overwinning. Vooral omdat die stand al in de eerste helft was bereikt, ging het duel heel de wereld over. "We zijn zeer tevreden: dit was een belangrijke zege op een directe concurrent."

Dat zei de coach tijdens de persconferentie na de krankzinnige wedstrijd (6-1). "We zijn nu dicht bij de Champions League-plaatsen, maar we hebben nog niets. We moeten nog twee hele belangrijke duels spelen", wist Bosz, die Schalke 04 en Hertha BSC nog treft in het staartje van de Bundesliga. Door de zege is plaatsing voor het miljardenbal meer dan realistisch.

"We moeten tegen Schalke 04 dezelfde energie brengen", aldus Bosz. "Dat deden we vandaag heel goed, met name in de eerste helft." Over het tweede deel was hij minder content. "Had je daarin ook nog twee of drie goals kunnen maken, dan was het helemaal perfect geweest", aldus de Nederlandse coach, die Eintracht nog wel veel succes wenste in de halve finale van de Europa League.

'Krankzinnig'

Niet alleen Bosz was meer dan content met de eerste helft, ook Julian Brandt kon zijn ogen bijna niet geloven in de pauze. "De eerste helft was krankzinnig. Ik geloof niet dat ik ooit zoiets heb gezien of meegemaakt in mijn leven", glimlachte hij op het clubkanaal van Bayer Leverkusen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen