Aké waarschuwt Ajax: "Tottenham focust zich op return in CL"

6 mei 2019, 09:32

Nathan Aké bezorgde Tottenham Hotspur afgelopen weekend hoogstpersoonlijk een extra tik door in blessuretijd namens Bournemouth de winnende binnen te koppen (1-0). Tegenover negen man van de Spurs won de Nederlandse verdediger, die wel merkte dat de opponent vooral bezig was met de return in de halve finale van de Champions League tegen Ajax. "Je hoorde na afloop direct dat ze zich snel focussen op de Champions League."

Dat vertelt Aké tegenover De Telegraaf. Tegen Bournemouth zat het ook niet mee voor Tottenham Hotspur, dat door de vele gemiste kansen geïrriteerd raakte en tegen twee rode kaarten aanliep. "Na die gemiste kansen raakten ze een beetje geïrriteerd, dat merkte ik aan kleine dingetjes. Wij zetten goed druk, dekten goed door en zetten tackles hier en daar. Voor ons was het wel goed om ze uit hun spel te halen."

Ondanks dat Tottenham in een mindere periode zit en het heenduel met 0-1 verloor, wil Aké ze niet uitvlakken tegen Ajax. "Tottenham moet ook zeker niet onderschat worden, nu met Son er ook bij. De ploeg heeft echt topspelers", weet de centrale verdediger, die ook erg onder de indruk is van Ajax. "Als je Real Madrid en Juventus verslaat, worden de verwachtingen hoger. Je merkt dat iedereen Ajax respecteert in Europa, ook door het goede voetbal dat ze spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen