Robben blijft het liefst spelen en heeft daarvoor nog opties

Robben blijft het liefst spelen en heeft daarvoor nog opties

6 mei 2019 – Arjen Robben zet vermoedelijk voorlopig toch nog geen punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. De Nederlander maakte afgelopen weekend zijn rentree bij Bayern München en heeft inmiddels aangegeven ondanks zijn aanhoudende blessureleed dit seizoen graag door te willen. Er zou interesse zijn vanuit Nederland en Amerika.Dat schrijft het Duitse Bild. Een terugkeer naar FC Groningen behoort volgens het Duitse medium serieus tot de opties, terwijl ook Toronto FC - uitkomend in de MLS - interesse heeft. Geïnteresseerde clubs uit andere landen, waaronder Italië en Japan, zouden nul op rekest krijgen van Robben, die in elk geval nog wil doorvoetballen en zelf alle opties nog wél open houdt.

Dat bevestigt hij ook tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik heb nu weer gemerkt hoe heerlijk ik het nog steeds vind om te voetballen", zei hij na zijn rentree. "Daarom wil ik het liefst nog niet stoppen na dit seizoen, maar doorgaan. Anderzijds wil ik niet nog eens vijf maanden de ellende van dit seizoen."

Bij welke club Robben dat gaat doen, weet hij nog niet. "Wat er na Bayern gebeurt, ligt echt nog helemaal open. Ik heb mijn toekomst een beetje opzijgeschoven de laatste maanden, ik wilde eerst weer helemaal fit worden", aldus de buitenspeler, die nog maximaal drie duels kan spelen voor Der Rekordmeister - twee keer in de Bundesliga en de finale van de DFB-Pokal.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 23 mei 2019

  2. woensdag 22 mei 2019