'Doan op radar van Southampton: leegloop Groningen dreigt'

6 mei 2019, 08:23   Bijgewerkt: 6 mei 2019, 09:14

Voor de spelers van FC Groningen is er momenteel bijzonder veel interesse: Ludovit Reis is op weg naar FC Barcelona, Sampdoria heeft zich met zo'n vier miljoen euro gemeld voor verdediger Jeff Chabot. Mimoun Mahi tekende eerder al transfervrij bij FC Zürich en ook voor Japanner Ritsu Doan is belangstelling. Southampton zou geïnteresseerd zijn.

Dat schrijft het Dagblad van het Noorden althans. Contact is er volgens directeur Hans Nijland echter nog niet geweest met de Engelse club. Verder heeft FC Groningen met onder andere Iliass Bel Hassani, Thomas Bruns en Tim Handwerker ook nog een aantal huurlingen die in principe terugkeren naar hun clubs, terwijl de contracten van Paul Gladon en Amir Absalem aflopen. Reserve-doelman Kevin Begois gaf enkele weken geleden aan te stoppen na dit seizoen en dus loopt Groningen - dat na de winterstop zo goed presteert - leeg.

"Alles komt goed. Ik zou me pas zorgen maken als er geen belangstelling zou zijn", laat Nijland weten tegenover het DvhN. Verder schrijft het medium dat middenvelder Tom van de Looi - die door alle winterse versterkingen amper meer in de bak komt in de tweede seizoenshelft - graag verhuurd zou willen worden. De nieuwe technisch directeur Mark-Jan Fledderus kan dus direct vol aan de bak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen