'PSV laat Pereiro, Ramselaar en Luckassen in zomer gaan'

6 mei 2019, 08:00   Bijgewerkt: 6 mei 2019, 08:22

PSV gaat komende zomer vermoedelijk afscheid nemen van Bart Ramselaar, Gastón Pereiro en Derrick Luckassen. Voor het trio is om verschillende redenen geen toekomst meer in Eindhoven en dus mag het vertrekken. 

Dat weet De Telegraaf althans. Voor Ramselaar is er simpelweg geen toekomst meer omdat hij op een zijspoor is beland onder trainer Mark van Bommel. Daardoor maakt de middenvelder vrijwel alleen nog minuten in het beloftenteam van PSV en daarvoor is hij veel te duur. Pereiro komt nog wel af en toe in actie in de hoofdmacht, maar zijn contract loopt in 2021 af. Als PSV nog iets van de geïnvesteerde zes miljoen euro terug wil zien, zal het de zevenvoudig international van Uruguay moeten verkopen.

Tot slot mag ook dus Luckassen vertrekken. Voor hem werd weliswaar vijf miljoen euro betaald aan AZ, maar hij kwam nooit uit de verf bij PSV. Dit seizoen is hij verhuurd aan Hertha BSC, maar daar kwam hij door een blessure amper aan de bak. De Duitse club besloot de koopoptie niet te lichten, waardoor hij deze zomer terugkeert naar Eindhoven. Daar zal hij vermoedelijk ook niet lang meer blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen