Napoli stelt tweede plaats veilig met benauwde zege op Cagliari

5 mei 2019, 22:31   Bijgewerkt: 5 mei 2019, 22:37

Napoli heeft zondagavond tegen Cagliari definitief de tweede plaats in de Serie A voor zich opgeëist. Een benutte penalty diep in blessuretijd leverde het elftal van Carlo Ancelotti een benauwde zege op: 2-1. Hierdoor kan Internazionale Napoli niet meer achterhalen. Daarnaast ging Dries Mertens (82) Diego Maradona (81) voorbij als all-time topscorer van de club. 

Een doelpunt voor Napoli hing lang in de lucht. De thuisploeg had het overwicht, maar wist dit niet uit te drukken in doelpunten. Pijnlijk was dan ook de plotselinge achterstand in de tweede helft. Het eerste schot van Cagliari op doel veranderde ook meteen in goud. Na balverlies van Napoli op het middenveld haalde Leonardo Pavoletti de trekker over. De assist was er een om in te lijsten: met een hakbal zette Nicolo Barella zijn ploeggenoot in scoringspositie.

Napoli kreeg uiteindelijk wel waar het recht op had. Met zijn hoofd liet Dries Mertens de gelijkmaker noteren en in blessuretijd pakte Napoli de volle buit. De gastheren kregen een penalty, wel na ingrijpen van de VAR. Er bestonden twijfels of er binnen of buiten de zestien hands was gemaakt. Volgens de videoscheidsrechter gebeurde dat binnen het strafschopgebied en mocht Lorenzo Insigne aanleggen vanaf elf meter: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen