Willem II-aanvoerder Peters boos op Koster vanwege wissel

5 mei 2019, 21:51

Willem II-aanvoerder Jordens Peters is boos op Adrie Koster. De trainer van de Tilburgers wisselde de captain in de verloren bekerfinale tegen Ajax (4-0). "Ik vind het geen goed signaal naar de groep als je de aanvoerder eruit haalt", zegt Peters.

"Mijn rol is om jongens te stimuleren. Als wij op een dood punt zitten, ben ik een van de voortrekkers om ons daar overheen te trekken", vertelt de verdediger aan de NOS. "Als ik die kans had gekregen, was het misschien beter afgelopen dan nu. Een speler die gewisseld wordt, mag best boos zijn. Het is geen potje kaarten wat we spelen."

Peters kon leven met de nederlaag. "Ajax is op dit moment Europese top. Dat bewijzen ze ook. In de competitie verloren we al twee keer van ze. We wisten dat we wat anders moesten doen om ze te bestrijden. Het eerste half uur doen we dat uitstekend", blikt hij terug. "Als je tegen dit Ajax een kans wilt maken, moet je een goal maken. Nu komen zij uit een spelhervatting op voorsprong, valt de goal erna ook snel en wordt het een moeilijke tweede helft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen