Crowley over passeren door Koster: "Ik was geschokt"

5 mei 2019, 20:52   Bijgewerkt: 5 mei 2019, 21:04

Daniel Crowley was het niet eens met de beslissing van trainer Adrie Koster om hem te passeren voor de bekerfinale tegen Ajax. De middenvelder was zeer verrast toen hij het nieuws hoorde, maar zegt het schoorvoetend wel te hebben geaccepteerd.

Crowley is één van de smaakmakers van Willem II dit seizoen, maar voor de finale tegen Ajax greep Koster terug op een meer verdedigende tactiek en daardoor verdween de Brit uit het elftal. "Gisteren rond de training vertelde de trainer dat hij slecht nieuws had en dat ik niet ging starten", zegt hij tegen FOX Sports. "Ik was geschokt." Volgens Crowley koos Koster voor deze tactiek om Ajax op een andere manier te verrassen, meer op het fysieke gebied.

Dat hij daar het slachtoffer van was, snapte hij desondanks niet. "Ik was het er niet mee eens en heel teleurgesteld. Maar hij is de trainer en ik respecteer het. Het gaat niet om mij, maar om het team. Het is heel erg teleurstellend, maar je hebt dit soort dagen in het voetbal. Je moet terugkomen en ik ben sterk."

Lees ookKoster: "Goed gedaan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen