Ten Hag wil meer na bekerwinst: "Nog hongeriger"

Ten Hag wil meer na bekerwinst: "Nog hongeriger"

5 mei 2019 – Erik ten Hag is blij dat Ajax na vijf jaar weer een prijs heeft gewonnen. De Amsterdammers legden vanavond beslag op de KNVB Beker door Willem II in Rotterdam met 0-4 te verslaan. Voor de trainer van Ajax is de honger echter nog niet gestild. "De eerste prijs is binnen, maar we zijn nog niet tevreden."De Tukker vindt dat Ajax het hele jaar hard geknokt heeft om op dit podium te staan. "Uiteindelijk gaat het om de titels", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "Daar hebben we veel in geïnvesteerd." Ten Hag roemt ook de fans van Ajax. "Voor hen is het het belangrijkste, Ajax heeft al een aantal jaren drooggestaan. Met name voor hen wilde ik het graag doen. Je wilt iets tastbaars."

Volgens Ten Hag, die voor de eerste keer de KNVB Beker wint na een eerder verloren finale, zorgt deze winst ook dat er een beetje druk van de schouders valt. "Je moest deze cup pakken. Het geeft rust, ook voor het vervolg. Voor Ajax was het veel te lang geleden dat ze iets gewonnen hadden, die druk voelde je."

De spelers mogen van de oefenmeester nu de eerstkomende 24 uur feest gaan vieren, daarna moet de focus op de tweede wedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. "Je wilt met iets tastbaars staan, maar het is nog niet genoeg. Nu nog even genieten en daarna moet de blik op woensdag. Deze zege motiveert voor de rest, het wakkert de hongerigheid aan."

Lees ookHuntelaar: "Bekerzege mooie opwarmer voor ons"

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019

  3. maandag 21 oktober 2019