De Ligt: "Bekerwinst extra motivatie richting Spurs"

5 mei 2019, 20:05   Bijgewerkt: 5 mei 2019, 20:48

Matthijs de Ligt is blij met de bekerwinst van zijn ploeg. Volgens de aanvoerder van Ajax geeft de 0-4 zege op Willem II extra motivatie richting de return in de Champions League tegen Tottenham Hotspur van komende woensdag.

Het eerste half uur had Ajax het lastig tegen Willem II. De Tilburgers joegen Ajax op en de Amsterdammers speelden daardoor slordig. "Complimenten naar Willem II voor de manier waarop zij ons opjoegen", blikt De Ligt direct na afloop terug tegenover FOX Sports. "De 0-1 was het omslagpunt in deze wedstrijd." De Ligt roemt Daley Blind, de maker van die belangrijke eerste goal. "Daley is hartstikke goed. Alle puzzelstukjes vallen in elkaar achterin, we hebben weer de nul gehouden."

Na de 0-2 wist De Ligt naar eigen zeggen dat het niet meer mis kon gaan en in de tweede helft liep Ajax nog uit naar een ruime 0-4 zege. "Heel fijn dit, ik ben heel erg blij. Het geeft extra motivatie voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. We zijn daarvoor al genoeg gemotiveerd, maar er zo naartoe leven is extra lekker."

Lees ookAjax triomfeert in Rotterdam en heeft eindelijk weer een prijs

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen