Robertson is reëel en rekent niet op puntenverlies Man City

5 mei 2019, 12:19

Liverpool en Manchester City blijven elkaar uitdagen in de Premier League. Liverpool won zaterdag moeizaam met 2-3 bij Newcastle United en gaat daardoor weer aan kop, maar kan Man City weer zien passeren als het wint van Leicester City. Andrew Robertson vindt het allemaal vrij onwerkelijk.

Die wedstrijd wordt maandag gespeeld en wordt uiteraard nauwlettend gevolgd door het Liverpool-kamp. "We verwachten niks, maar kunnen wel hel hopen. Wij hebben in ieder geval weer druk gezet", zegt de Schot tegen Sky Sports. "Manchester City heeft acht dagen gehad om zich voor te bereiden op dat duel, dus ik weet zeker dat ze er klaar voor zijn."

Liverpool speelt nog één competitieduel, tegen Wolverhampton Wanderers thuis. Wint de ploeg die wedstrijd, dan eindigt het op 97 punten. Toch bestaat de kans dat het niet genoeg is voor de titel. "Het is een onvoorstelbare race. Als we 97 punten halen en geen kampioen worden, dan zijn we natuurlijk teleurgesteld. We hadden niet veel meer kunnen doen. We spelen elke week tegen ploegen van hoog niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen