Tuchel na nieuwe domper: "Missen spanning voor wedstrijden"

5 mei 2019, 11:54

Het seizoen van Paris Saint-Germain gaat als een nachtkaars uit. De kampioen van Frankrijk speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen OGC Nice en leed daardoor voor de vijfde keer in zes duels puntenverlies in de Ligue 1. Thomas Tuchel spreekt van een moeilijke situatie.

PSG sloot een slechte week zodoende in stijl af. Eerder ging de bekerfinale tegen Stade Rennes verloren en werd er in de competitie met 3-2 verloren bij Montpellier. "Het is een bizarre fase", zegt Tuchel tegen L'Equipe. "We hebben de titel al heel vroeg gepakt en missen nu dingen in ons spel, dat is duidelijk. We spelen alsof het vriendschappelijke duels zijn. We missen spanning voor de wedstrijden en dat is ook normaal. Er is niets te winnen, geen doel te bereiken."

Tuchel heeft er zodoende begrip voor dat PSG het ineens moeilijk heeft terwijl het maandenlang onaantastbaar was in de Ligue 1. "Dit geeft alleen maar aan hoe goed wij presteerden tot eind maart. De nederlaag in de bekerfinale is superhard aangekomen. Maar het is moeilijk voor ons om ons beste niveau te halen in de Ligue 1 en daardoor is het niet gemakkelijk om duels te winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen