Liverpool positief over fitheid Salah, maar niet over Firmino

5 mei 2019, 10:21

Het zware seizoen begint steeds meer zijn tol te eisen bij Liverpool. De Engelse kampioenskandidaat zag Mohamed Salah zaterdag tegen Newcastle United uitvallen met een hoofdblessure, maar heeft goede hoop dat de Egyptenaar er midweeks weer kan staan. Roberto Firmino is door zijn blessure wel een punt van zorg.

Salah viel zaterdag tegen Newcastle United (2-3) uit nadat hij een tik op zijn hoofd krijg. "Hij is in orde", zei Jürgen Klopp na de wedstrijd. "De dokter moest na zijn botsing een beslissing nemen over het doorspelen. Hij koos voor een wissel en dat accepteren wij natuurlijk. Na afloop zat hij er in de kleedkamer goed bij. Hij heeft de laatste fase van onze wedstrijd zelfs gekeken. Het ziet er goed uit, maar we moeten afwachten", zegt Klopp over de inzetbaarheid van Salah tegen FC Barcelona.

Liverpool won zaterdag moeizaam met 2-3 en speelt midweeks de return tegen FC Barcelona. Roberto Firmino gaat die wedstrijd niet meemaken, aangezien een spierblessure hem parten speelt. "Hij is niet fit genoeg om dinsdag te spelen en het is nog de vraag of hij dit seizoen nog minuten kan maken. Dat moeten we afwachten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen