Enoh geniet van sterk Ajax: "Speelt zo goed, niet normaal"

5 mei 2019, 11:22

Voor Eyong Enoh heeft de bekerfinale van zondag een speciale lading. De middenvelder speelde jarenlang voor Ajax en droeg later in zijn loopbaan ook het shirt van Willem II. Enoh geniet van de optredens van Ajax in dit seizoen.

Enoh ziet dat Ajax bezig is aan een ijzersterk seizoen. "Ajax speelt dit seizoen zulk goed voetbal, dat is echt niet normaal", aldus Enoh tegen Ajax Showtime. "Ik word er heel blij van om ze te zien spelen. Ik ben bijna jaloers dat ik geen onderdeel meer van het team uitmaak, haha. Ik vind het echt fantastisch wat Ajax dit seizoen allemaal presteert. Neem een speler als Donny van de Beek. Dat was nog een klein kind toen ik bij Ajax speelde en nu scoort hij in de halve finale van de Champions League."

Mogelijk kan er bij Ajax onderschatting voor Willem II ontstaan, omdat de Amsterdammers zo goed draaien in Europa. Dat denkt Enoh. "Voor Ajax is het lastig dat het de bekerfinale tussen de wedstrijden tegen Tottenham Hotspur door speelt. De atmosfeer is heel anders. Een Champions League-wedstrijd is immens, in alles. Soms herstel je daar niet zo snel van en dan kan het lastig zijn om je mentaal optimaal op te laden voor de volgende wedstrijd. Al denk ik dat dat moeilijker zou zijn geweest voor een competitiewedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen