Klopp extreem trots op Liverpool-spelers en heeft hoop op Salah

Klopp extreem trots op Liverpool-spelers en heeft hoop op Salah

4 mei 2019 – Liverpool-manager Jürgen Klopp was zeer tevreden met de manier waarop zijn ploeg voor de dag kwam tegen Newcastle United en had vooral lof voor de vechtlust die zijn elftal toonde zaterdagavond. Tot drie keer toe kwamen The Reds op voorsprong, voor ze genoeg hadden voor een zege (2-3). "Dat is briljant. Het is zó verdiend", vond de oefenmeester.Tegenover Sky Sports blikte hij terug op de zwaarbevochten overwinning. "Het was een zware wedstrijd tegen een fysiek sterker team dan dat wij zijn. We moesten vechten, maar ik kan niet trotser zijn dan ik nu ben", glimlachte de oefenmeester. "De manier waarop zij speelden, daar konden wij moeilijk mee omgaan."

Toch zag Klopp een goed Liverpool. "We hebben fantastische momenten gehad aan de bal, maar we hadden het eerder moeten afmaken voor zij hun tweede doelpunt maakten. Maar ook dat is voetbal", realiseerde de coach, die nog gelooft in de Engelse titel. "We hebben ons met deze zege geplaatst voor de finale, cool."

Of Mohamed Salah daar ook bij is, is nog twijfelachtig. De aanvaller viel tegen Newcastle United geblesseerd uit nadat hij een flinke tik tegen zijn hoofd kreeg. Klopp: "We moeten zien hoe het gaat. Hij heeft een harde klap op zijn hoofd gehad en we moeten kijken hoe het met hem gaat. Hij heeft de wedstrijd binnen in elk geval uitgekeken."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 juli 2019

  2. donderdag 18 juli 2019