Internazionale bijt zich stuk op Nederlands getint Udinese

Internazionale bijt zich stuk op Nederlands getint Udinese

4 mei 2019 – Internazionale heeft zaterdagavond dure punten laten liggen in de strijd om Champions League-voetbal. De nummer drie van de Serie A kwam op bezoek bij Udinese niet verder dan een 0-0 gelijkspel, waardoor vier ploegen achter Inter later dit weekend nog kunnen inlopen. Eerder dit weekend greep Torino tegen Juventus al een bonuspunt (1-1).Hoewel Mauro Icardi niet in de basis begon, ging het toch weer veel over de aanvaller zaterdagavond. Afgelopen week doken er pikante foto's op van hem met zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda, wat voor trainer Luciano Spalletti vermoedelijk de reden was om de spits op de bank te laten beginnen op bezoek bij Udinese.

Stefan de Vrij begon wel gewoon in de basis bij Inter, net als Bram Nuytinck en Marvin Zeegelaar aan de andere kant. Zij vechten nog altijd volop tegen degradatie en kunnen ieder punt goed gebruiken, aangezien de voorsprong op Empoli slechts vier punten bedroeg voor het duel met nog even zoveel duels op het programma. 

Zonder problemen kwam Udinese de eerste helft door, Lautaro Martínez was als enige gevaarlijk namens Inter, maar maakte zijn kans niet af. Ook in de tweede helft was hij het gevaarlijkst, maar Zeegelaar hield hem van het scoren af. Even daarvoor had De Vrij een poging van Radja Nainggolan met zijn hak van richting veranderd, maar ook die bal werd gestopt door Juan Musso.

De keeper van Udinese maakte vlak voor tijd zijn heldenrol compleet door een kopbal van invaller Keita Baldé uit het doel te houden, waardoor Udinese een belangrijk punt pakte in de strijd tegen degradatie. Internazionale houdt de derde plaats in handen, maar moet oppassen dat het die strijd ook niet meer spannend maakt in de Serie A.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019