Robben dolblij met rentree bij Bayern: "Ik ben dankbaar"

4 mei 2019, 18:51

Arjen Robben heeft zaterdag voor het eerst sinds eind november weer speelminuten gemaakt voor Bayern München. De 35-jarige aanvaller, die bezig is aan zijn laatste maanden bij de Duitse club, viel tegen Hannover 96 (3-1) in de slotfase in.

Blessureleed speelde hem lange tijd parten, maar Robben bleef hard werken voor een rentree. Zaterdagmiddag was het moment daar. Het publiek in de Allianz Arena maakte de terugkeer extra bijzonder door uitgebreid te klappen voor Robben. "Ik ben zeer dankbaar", reageert hij op de clubwebsite. "Dankbaar is het eerste woord dat in me opkomt. Hier heb ik alles voor gedaan. Ik heb hard getraind om terug te komen. Na de 2-0 geloofde ik erin dat ik speeltijd zou krijgen. Helaas trok de arbiter slechts vijf minuten blessuretijd bij."

Robben viel zaterdag in bij Bayern en dat gold ook voor Franck Ribéry. De Fransman drukte zijn stempel door de 3-1 te maken. Trainer Niko Kovac genoot van zijn twee veteranen. "Deze twee hebben sporen nagelaten bij de club en dus verdienden ze dit. Ik had ze liever nog meer minuten gegeven, maar daar was de wedstrijd niet geschikt voor. Het was geweldig hoe het publiek reageerde op hun invalbeurten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen