Willem II'er Crowley wenst: "Ik wil in de Premier League spelen"

Willem II'er Crowley wenst: "Ik wil in de Premier League spelen"

4 mei 2019 – Daniel Crowley wil alsnog slagen in de Premier League. Bovendien hoopt de 21-jarige spelmaker van Willem II zijn naam te zuiveren in Engeland. Arsenal liet hem na verhuurbeurten aan Barnsley, Oxford United en Go Ahead Eagles gaan naar Tilburg. "Ik liep tegen problemen aan, ik had een slechte naam", blikt Crowley terug.De Brit erkent dat er strubbelingen in zijn periodes bij Barsnely en Oxford United strubbelingen waren met zijn professionaliteit. Crowley vindt dat hij in Nederland zijn andere kant heeft laten zien. "Ik ben hier gekomen om een nieuwe start te maken en om mijn reputatie in Engeland te veranderen. In Nederland kende niemand mij", zegt hij tegen de BBC. "Nu kan ik terug naar Engeland en zeggen dat er geen problemen zijn geweest."

Op de Nederlandse velden laat Crowley zijn voeten spreken. Willem II pikte hem twee jaar geleden op bij Arsenal, dat hem al een seizoen had verhuurd aan Go Ahead. De Tricolores stalden hem vorig seizoen nog een half jaar bij SC Cambuur, maar deze jaargang vestigt de middenvelder naam definitief in de Eredivisie. Vijf doelpunten en zeven assists zijn statistieken om over naar huis te schrijven.

"Ik heb laten zien dat ik volwassen ben geworden. Hopelijk zal ik ooit een kans krijgen in Engeland", deelt Crowley zijn duidelijke wens. "Ik wil in de Premier League spelen en opnieuw worden opgemerkt en serieus worden genomen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019