'AS Roma ziet in Mourinho serieuze optie voor vacature'

4 mei 2019, 09:55

José Mourinho is een serieuze kandidaat om de nieuwe trainer te worden van AS Roma. De Portugese coach heeft momenteel geen club en in de Italiaanse hoofdstad komt komende zomer een vacature, aangezien Claudio Ranieri voor de rest van het huidige seizoen werd aangesteld als opvolger Eusebio Di Francesco. De onderhandelingen zijn  inmiddels gaande.

Dat schrijft het betrouwbare L'Équipe althans. Niet alleen bij AS Roma was hij in beeld, ook Olympique Lyon zou contact hebben opgenomen met Mourinho. Omdat die overgang in elk geval voorlopig van de baan is, zou Roma de trainer graag willen binnen halen. Een zekerheid is de komst echter nog niet: de onderhandelingen verlopen namelijk moeizaam.

Het salaris vormt daarin het grootste probleem. De eisen van Mourinho zullen AS Roma normaliter te gortig zijn, maar omdat de prijzenpakker bij Manchester United niet extreem succesvol was, zal hij zich wellicht iets anders opstellen en revanche willen nemen. De Romeinen, waar Justin Kluivert en Rick Karsdorp onder contract staan, zouden hem voor drie jaar willen binden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen