Almere met slecht gevoel play-offs in: "Deze komt heel hard aan"

3 mei 2019, 23:27

Almere City hoopte vrijdagavond vertrouwen te tanken voor de naderende play-offs, maar kwam bedrogen uit. De club uit Flevoland ging op bezoek bij Jong Ajax met liefst 8-0 onderuit en mag daardoor de eerste ronde van de play-offs niet eens overslaan. "Deze komt heel hard aan", stelt trainer Ole Tobiasen in gesprek met FOX Sports.

Op De Toekomst keek Almere City halverwege de eerste helft tegen een 4-0 achterstand aan. Niek Vossebelt had vlak voor rust ook nog eens rood gepakt. In het tweede bedrijf ging Jong Ajax vrolijk door met het maken van doelpunten. "Je kunt hier verliezen, maar niet op zo'n manier", vindt Tobiasen, die zijn ploeg niet eens verkeerd aan de wedstrijd vond beginnen. "Maar dan wordt het 3-0 en moet je de schade beperkt houden. Dat konden we helaas niet."

Door de nederlaag treedt Almere City volgende week in de eerste ronde van de play-offs aan tegen SC Cambuur. "We hebben een week om ons voor te bereiden en de koppen bij elkaar te steken. Nu moeten we als team opstaan en laten zien dat we goed konden presteren. Een paar maanden geleden stonden we heel laag op de ranglijst, maar we hebben onszelf toen terug geknokt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen