Ronaldo voorkomt zeldzaam derbyverlies Juventus

3 mei 2019, 22:22

Cristiano Ronaldo heeft voorkomen dat Juventus vrijdagavond een zeldzame nederlaag heeft geleden in de Derby della Mole. De Oude Dame leek voor het eerst sinds 1995 een thuiswedstrijd tegen stadsgenoot Torino te verliezen, tot de Portugees vlak voor tijd de 1-1 maakte. Het was voor Ronaldo zijn 21ste doelpunt in de Serie A.

Voor Juventus stond alleen de eer op het spel in de derby van Turijn. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri speelt sinds de uitschakeling in de Champions League door Ajax en het behalen van de landstitel nergens meer voor. Torino daarentegen heeft nog veel om voor te vechten. Granata strijdt om een Europees ticket en kan zich met wat geluk zelfs nog plaatsen voor de Champions League. Met het doel de derby weer een keer te winnen, begonnen de bezoekers aan de wedstrijd.

Torino startte uitstekend en kreeg na achttien minuten loon naar werken. Lukic profiteerde van een verkeerde ingooi van João Cancelo en krulde de bal in lange hoek achter Wojciech Szczesny: 0-1. De Serviër leek de matchwinnaar te worden, maar Ronaldo gooide roet in het eten. Een paar minuten voor tijd maakte de Portugees met het hoofd de gelijkmaker, waardoor de ongeslagen reeks van Juventus intact blijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen