Speeltijd lonkt voor Cillessen bij FC Barcelona tegen Celta

3 mei 2019, 21:00

Jasper Cillessen maakt zaterdagavond waarschijnlijk zijn eerste competitieminuten van het seizoen. Marc-André ter Stegen is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van FC Barcelona voor het duel met Celta de Vigo, waardoor een basisplaats lonkt voor de Oranje-doelman. Naast Ter Stegen krijgen veel andere sterren rust van trainer Ernesto Valverde.

Acht van de elf spelers die woensdag startten tegen Liverpool (3-0) zijn er niet bij tegen Celta de Vigo: Sergi Roberto, Gérard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Iván Rakitic, Luis Suárez en Lionel Messi. Clément Lenglet, Arturo Vidal en Philippe Coutinho zijn wel opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met de nummer vijftien van de Spaanse competitie.

FC Barcelona richt zijn pijlen na het behalen van de landstitel vol op de Champions League. Komende dinsdag hoopt de Catalaanse club zich op Anfield te plaatsen voor de eindstrijd, waarin Ajax of Tottenham Hotspur de tegenstander zal zijn. Op 25 mei speelt Barcelona ook de finale van de Copa del Rey, met Valencia als tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen