Peters: "Bekerfinale wordt de grootste wedstrijd uit mijn carrière"

3 mei 2019, 16:27   Bijgewerkt: 3 mei 2019, 17:20

De bekerfinale is voor de spelers van Willem II een unieke kans om een keer een prijs te winnen. Zo ook voor Jordens Peters, die naar eigen zeggen zijn 'grootste wedstrijd uit zijn carrière' gaat spelen. "Of het de mooiste gaat worden, moet nog maar blijken", aldus de captain.

Vanzelfsprekend kijkt de 32-jarige Peters enorm uit naar de eindstrijd tegen Ajax, die in de Rotterdamse Kuip wordt gespeeld. Het wordt de eerste keer dat de ervaren verdediger in een finale staat. "De kaartverkoop leverde rijen tot de parkeerplaats op. Het gaat al weken nergens anders over. Als speler wordt je zo wel doordrongen van hoe groot deze wedstrijd", vertelt Peters vrijdagmiddag op de persconferentie.

In Ajax treft Willem II een tegenstander die nog op drie fronten actief is. Dinsdag wisten de Amsterdammers nog in de halve finale van de Champions League Tottenham Hotspur met 0-1 te verslaan. Peters denkt niet dat het een nadeel is voor Willem II dat Ajax een druk programma heeft. "Ik me niet voorstellen dat Ajax geen pijntjes heeft. Maar Ajax heeft dit jaar veel succes en succes geeft energie. Ik ga ervan uit dat zij alles doen om de beker te winnen en dat zal ook voor ons gelden."

Lees ook: Koster wil mét Wellenreuther Ajax verslaan: "Leeft enorm"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen