Willem II
1 – 1
FC Emmen
Heracles Almelo
0 – 0
Vitesse

Memphis denkt niet aan vertrek bij Lyon: "Ik ben hier gelukkig"

Memphis denkt niet aan vertrek bij Lyon: "Ik ben hier gelukkig"

3 mei 2019 – Memphis Depay lijkt voorlopig nog niet van plan de deur bij Olympique Lyon achter zich dicht te trekken. De aanvaller geeft aan een prachtig leven in de stad te hebben en bovendien gewoon nog een contract te hebben bij de huidige nummer drie van Frankrijk. Met Lyon speelt Memphis zondag de kraker tegen nummer twee Lille en staat er een ticket voor de Champions League op het spel.In de resterende vier wedstrijden zou Lyon de tweede plaats van Lille nog kunnen overnemen, maar dan moet er dus sowieso gewonnen worden in de onderlinge confrontatie. Belangrijker voor Lyon is het vasthouden van hun derde plek, omdat dat recht geeft op deelname aan de Champions League komend seizoen. De voorsprong op nummer vier Saint- Étienne bedraagt slechts drie punten. "Het is een hele belangrijke wedstrijd voor ons, wij willen winnen. Het is belangrijk dat de club zich kwalificeert voor de Champions League, dat is ons niveau", aldus Memphis op een persconferentie voorafgaand aan het duel.

Lees ookWedstrijd van de Week: komt CL-ticket van Lyon nog in gevaar?

In januari 2017 streek Memphis neer in de Franse stad, nadat een avontuur bij Manchester United teleurstellend was verlopen. Sindsdien is hij ook alweer meerdere malen in verband gebracht met een vertrek. Volgens Memphis hoeven de fans voorlopig echter niet te vrezen dat hij vertrekt. "Ik voel me erg goed. Ik heb een contract in Lyon en ben hier gelukkig. We spelen in een geweldig stadion en ik ben hier gegroeid als persoon. Ik ga elke dag naar een grote club, het leven is prachtig."

Memphis geeft tegenover de journalisten aan de wedstrijd van zondag belangrijker te vinden dan zijn toekomst bij de club. "Wij zullen er alles aan doen om te winnen. Lille is een goed team. We kennen hun kwaliteiten, ze hebben snelle spelers. Maar wij zullen er alles aan doen om hen problemen te bezorgen. Wij willen zo hoog mogelijk eindigen, dus op de tweede plaats."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019