Willems denkt aan zomers vertrek bij Eintracht Frankfurt

3 mei 2019, 09:31

Het valt zeker niet uit te sluiten dat Jetro Willems in de zomer vertrekt bij Eintracht Frankfurt. De linksachter moet het vooral doen met een reserverol en viel donderdag tegen Chelsea (1-1) in de absolute slotfase in. Een transfer is volgens de verdediger zeker een optie.

Tegen Chelsea deed Willems vier minuten mee, nadat zijn concurrent Mijat Gacinovic geblesseerd raakte. Hij denkt daardoor serieus aan een transfer in de zomer. "Ik ben me sinds januari al aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Dat zou ergens anders kunnen. Er is nog niets concreet. Ik kan wel zeggen dat ik weg wil, maar de club liet me vorige zomer en in de winter ook niet gaan", zei hij tegenover FOX Sports.

Frankfurt speelde in de halve finale met 1-1 gelijk tegen Chelsea. Geen geweldige uitgangspositie, maar Willems houdt hoop. "Dit is een goede uitgangspositie. We staan er positief in. Er had misschien zelfs meer in gezeten. We kregen kansen, ook aan het eind. Chelsea heeft veel kwaliteit, maar we hebben het goed gedaan. Vooral in de eerste veertig minuten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen