Perez stelt dat Ajax klus al in Londen had kunnen klaren

Perez stelt dat Ajax klus al in Londen had kunnen klaren

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 mei 2019 – Volgens Kenneth Perez had Ajax in Londen direct zaken moeten doen met Tottenham Hotspur. De Deense analist stelt dat de Amsterdammers met name in de eerste helft veel beter waren dan de nummer drie van de Premier League.

Dat zegt de Deense oud-Ajacied tegen FOX Sports. "Voorafgaand is 0-1 uit bij Tottenham een geweldig resultaat. Als je de wedstrijd ziet, vond ik het een gemiste kans van Ajax dat ze het niet al hebben beslist. Ik vond Ajax namelijk zoveel beter dan Tottenham, vooral in de eerste helft. In de tweede helft kwam er ruimte voor Ajax door het drukzetten van Tottenham en daar had Ajax van kunnen profiteren."

Een Ajacied die opviel bij Perez was Hakim Ziyech, die één van de vier Ajacieden is die in het Team van de Week staat van de Champions League. "Ik ben vaak kritisch op Ziyech, maar ik vond hem een goede wedstrijd spelen. Niet alleen maar vanwege de assist, maar ook om hoe vaak hij de bal van Rose afpikte en daarna een aanval begon. Ik vond hem zeer goed spelen."

Reacties

gerelateerd