Aan NEC verhuurde Bruijn verlengt contract bij Heerenveen

2 mei 2019, 17:23

Eerder werd al duidelijk dat sc Heerenveen langer door wilde met Jordy Bruijn en de club is die woorden deze week nagekomen. De 22-jarige middenvelder, die verhuurd is aan NEC, heeft namelijk een nieuwe verbintenis getekend bij de Friese club.

De middenvelder heeft donderdag zijn krabbel gezet onder een contract voor twee seizoenen, met de optie op nog eens twee jaar. Bruijn werd in de winterstop door Heerenveen verhuurd aan NEC, waarvoor hij tot dusver vijftien duels speelde. Hij scoorde twee keer en leverde drie assists. Met NEC kan Bruijn nog promotie naar de Eredivisie bewerkstelligen.

Bruin keert vervolgens in de zomer terug naar Friesland, waar hij volgens technisch manager Gerry Hamstra met open armen wordt opgewacht. "We hebben veel vertrouwen in Jordy. Zijn traject is een geweldig voorbeeld van spelers die geduld en een duidelijk plan voor ogen hebben. Hij heeft zich het afgelopen halfjaar uitstekend verder ontwikkeld in Nijmegen. We zijn blij dat we hem tot medio 2021 onder contract hebben met een optie op nog eens twee seizoenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen