Vier Ajacieden opgenomen in CL-Team van de Week

Vier Ajacieden opgenomen in CL-Team van de Week

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

2 mei 2019 – Het puike optreden tegen Tottenham Hotspur (0-1 winst) heeft ervoor gezorgd dat er vier Ajax-spelers zijn opgenomen in het Fantasy Team van de Week van de Champions League. De andere zeven namen in die ploeg zijn spelers van FC Barcelona.

Daley Blind en Matthijs de Ligt vielen op in Londen en vormen samen het centrale duo van het sterrenteam van de eerste halve finales van de Champions League. Donny van de Beek, die de enige goal maakte in de wedstrijd van dinsdag, staat eveneens in de ploeg. Dat geldt ook voor Hakim Ziyech.

Alle andere spelers in het team zijn Barcelona-spelers die woensdag met 3-0 van Liverpool wonnen. Onder meer Lionel Messi, Luis Suarez en Marc-André Ter Stegen verdienden met hun goede spel een plaats in het elftal. Van zowel Tottenham als Liverpool zijn dus geen spelers opgenomen, omdat zij geen punten scoorden voor het Fantasty-klassement.

Reacties

gerelateerd