Eintracht-coach Hütter vergelijkt succes van zijn ploeg met Ajax

2 mei 2019, 13:29

Eintracht Frankfurt-trainer Adi Hütter vindt het succes van zijn ploeg in de Europa League vergelijkbaar met dat van Ajax in de Champions League. De oefenmeester vindt het net zo verrassend dat hij met zijn Duitse subtopper in de halve finale staat tegen Chelsea. "Wij hebben ook indruk gemaakt", sprak de coach over het feit dat Internazionale en Benfica werden uitgeschakeld in voorgaande rondes.

"Niemand had voorafgaand aan het seizoen verwacht dat zij nu met een been in de finale zouden staan", zei Hütter over het succes van Ajax. "De wedstrijd tegen Tottenham was indrukwekkend, ze het verdienden om te winnen. Met name de eerste 25 minuten speelden ze heel erg goed." Het succes van de Amsterdammers vindt de oefenmeester vergelijkbaar met dat van Eintracht, al ziet hij Chelsea als de grote favoriet.

"Chelsea is een Champions League-waardige ploeg. David Luiz, Eden Hazard en Olivier Giroud zijn zo ontzettend ervaren. De meeste spelers bij ons zijn bezig aan hun eerste Europese seizoen", wist de coach, die de Engelsen eerst in eigen huis ontvangt. "Al hebben wij dit Europese seizoen slechts één wedstrijd verloren: uit in Lissabon met tien man."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen