'Lukaku mist de rest van het seizoen door een hamstringblessure'

2 mei 2019, 12:57

Slecht nieuws voor Manchester United: het seizoen voor Romelu Lukaku ziet er zeer waarschijnlijk op. De Belgische aanvaller viel in het duel met Chelsea uit met een hamstringblessure en dat is niet de eerste keer dit seizoen. Ditmaal zou de kwetsuur dusdanig ernstig zijn, dat hij de komende twee duels niet meer in actie kan komen voor The Red Devils.

Dat melden diverse Engelse media, waaronder The Times. Het seizoen duurt ook nog maar twee wedstrijden, omdat United verder in alle competities is uitgespeeld. De duels met tegen Huddersfield en de week erna tegen Cardiff City moet hij om die reden zeer vermoedelijk missen. De laatste weken lag Lukaku - die al langer zou kampen met hamstringproblemen - overigens zeer onder vuur bij United, vanwege diens tegenvallende prestaties.

Marcus Rashford is er mogelijk komend weekend wel weer bij: hij kampte tegen Chelsea met een schouderblessure, maar heeft donderdag de training hervat. Dat laatste geldt ook voor aanvoerder Antonio Valencia, die - met uitzondering van de eerste wedstrijd van het kalenderjaar - in 2019 nog niet in actie kwam voor de ploeg van Ole Gunnar Solskjær. Tahith Chong, James Garner, Angel Gomes and Lee O'Connor trainden ook mee met het eerste. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen