Mazraoui vreesde voor einde seizoen na enkelblessure in Turijn

Mazraoui vreesde voor einde seizoen na enkelblessure in Turijn

2 mei 2019 – Noussair Mazraoui dacht dat zijn seizoen voorbij was nadat hij tegen Juventus in de return van de kwartfinale geblesseerd uitviel met een enkelblessure. Dat zijn herstel uiteindelijk zo voorspoedig verliep en hij tegen Tottenham Hotspur zelfs alweer minuten kon maken, is volgens de Ajax-speler een 'wonder boven wonder'.Dat vertelt hij tegenover NRC Handelsblad. Mazraoui kampte met een ingescheurde én afscheurde enkelband. De dokter zei dat het per persoon afhankelijk was hoe snel je daarvan herstelt. "Gelukkig ben ik een persoon die er snel bovenop komt", aldus Mazraoui, die in Londen nog wel op de bank begon.

Als invaller had hij het overigens wel zwaar(der) in de halve finale van de Champions League. "Als je er vanaf het begin instaat, groei je mee met de wedstrijd. Nu kom je erin: gelijk heen en weer, heen en weer, druk zetten, naar voren, weer terug. Ik moest na twintig minuten wel even ademhappen, kijken hoe lang we nog moesten."

Ook na het duel met Tottenham Hotspur had Mazraoui nog geen last van zijn enkel, waardoor hij ook voor de bekerfinale tegen Willem II gewoon inzetbaar is.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 21 juli 2019

  2. zaterdag 20 juli 2019