Klopp verwijt zijn spelers niets na fikse nederlaag

1 mei 2019, 23:54

Liverpool-trainer Jürgen Klopp kan zijn ploeg niets verwijten na de 3-0 nederlaag tegen FC Barcelona. De Engelsen creëerden in Camp Nou voldoende mogelijkheden, maar kwamen niet tot scoren. Door de fikse nederlaag zijn Liverpools kansen op de Champions League-finale flink geslonken.

Klopp stelt dat Liverpool het heel goed deed in Barcelona. "De jongens speelden een geweldige wedstrijd, maar Barcelona heeft aan slechts een klein aantal kansen genoeg. Over ons spel ben ik tevreden, maar niet met het resultaat. Dat doet pijn en daar zullen we mee moeten dealen", vertelt de Duitser in gesprek met BT Sport.

Liverpool kwam voor rust op achterstand door een doelpunt van Luis Suárez en drukte de thuisploeg in het tweede bedrijf terug op de eigen helft. Toch sloegen de Catalanen in de slotfase via Lionel Messi nog twee keer toe. "Barcelona heeft laten zien meer ervaring te hebben dan wij. Dat zag je terug op de momenten dat zij het ritme eruit haalden en naar de grond gingen, maar dat hoort bij het spelletje. Een 3-0 nederlaag ombuigen is lastig, maar we hebben nog een tweede wedstrijd voor eigen publiek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen