Vertonghen voelt zich oké en bedankt Spurs- en Ajax-aanhang

1 mei 2019, 20:29   Bijgewerkt: 1 mei 2019, 20:52

Jan Vertonghen ondervindt niet al te veel hinder meer van de hoofdblessure die hij woensdag tegen Ajax opliep. De verdediger van Tottenham Hotspur kwam lelijk in botsing met teamgenoot Toby Alderweireld en moest vlak voor rust het veld verlaten. Daags na de 0-1 in Londen laat Vertonghen weten dat het goed met hem gaat.

"Dit is niet de manier waarop ik wilde dat de wedstrijd zou verlopen, maar ik voel me oké vandaag", aldus de Belgische verdediger via Twitter. Vertonghen verliet woensdag onder luid applaus van zowel de Spurs- als Ajax-aanhang het strijdtoneel. "Ik wil beide supportersschare bedanken voor de positieve berichten."

Vertonghen werd na de botsing op én langs de zijlijn opgelapt, waarna hij kort terugkeerde op het veld. De Belg gaf echter snel aan dat hij de wedstrijd niet kon voortzetten en stapte enigszins versuft het veld af. Na afloop van het duel werd duidelijk dat Vertonghen geen hersenschudding had opgelopen, wat ook wordt woensdag wordt bevestigd door Tottenham. De komende dagen zal Vertonghen nog een aantal tests ondergaan en een gespecialiseerde neuroloog bezoeken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen