Excelsior tankt vertrouwen tegen Feyenoord: "Heel goed gevoel"

1 mei 2019, 18:15

Excelsior heeft woensdagmiddag vertrouwen getankt door in een oefenduel met 1-3 te winnen van Feyenoord. Het was voor de Kralingers lang geleden dat zij een wedstrijd hadden gewonnen. "Dit geeft dan ook een heel goed gevoel", aldus Ricardo Moniz.

Mid-februari, toen Adrie Poldervaart nog met de scepter zwaaide, won Excelsior voor het laatst. Met het oog op het competitieslot en de waarschijnlijke play-offs was de zege op de stadsgenoot zeer welkom. "Wij hebben natuurlijk veel respect voor Feyenoord. Het is en blijft een grote naam en als je dan in de hoek zit waar de klappen vallen, geeft dit wel het vertrouwen dat we ons mannetje kunnen staan", zegt de trainer tegen RTV Rijnmond.

Mounir El Hamdaoui scoorde twee keer en Marcus Edwards maakte het derde Excelsior-doelpunt. Eerstgenoemde begon de wedstrijd als nummer tien achter Elias Omarsson. "Omarsson heeft veel indruk op mij gemaakt toen het tweede met 15-1 van Achilles'29 won, want hij zoekt de diepte op en creëert zodoende ruimte voor El Hamdaoui", zegt Moniz daarover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen